Image default

Egy év után végre hazakerülhetett Bogyó

Szerencsésen végződött Bogyó, az elkóborolt Bichon Bolognese kutyus kálváriája, hiszen egy év után visszakerülhetett a szerető gazdijához.  
A Zsaru Magazin közösségi oldalán osztotta meg Bogyó történetét, akit egy év után találtak meg, adtak vissza a jogos gazdájának, és emellett eljárást indítottak a kutyust eltulajdonító férfi ellen. A rendőrségi közlemény szerint: „Jogtalan elsajátítás miatt folytat büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság egy 44 éves aszalói férfivel szemben.
A gyanúsított 2021. májusban egy elkóborolt Bichon Bolognese fajtájú kutyát talált, az ebet befogta, majd lányának ajándékozta, aki Komoró községben él. Az elsajátított állatot egy szabolcsi faluban az új tulajdonosok, több mint egy évig tartották, míg az eredeti gazdája feljelentéssel nem tett a Szikszói Rendőrőrsön. Az Encsi és a Záhonyi Rendőrkapitányság nyomozói közös erővel, rövid időn belül eljutottak az elkövetőhöz, akit a borsodi zsaruk 2022. július 16-án gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök a kiskutyát – Bogyót – megtalálták, lefoglalták és visszaadták az eredeti tulajdonosának.”- írta meg a Zsaru Magazin.
(Forrás és Kép: Zsaru Magazin)

Related posts

Megváltozott a kormányzat központi e-mail címe, melyre az állatvédelemmel kapcsolatos észrevételeket várják

erik_nasze

Nagy mennyiségű drogot szagolt ki a keresőkutya

erik_nasze

Felfüggesztettet kér az ügyészség a kecskéjét egy husánggal elverő állatkínzóra

erik_nasze