Image default

Döbbenetes pofátlanság: adománygyűjtő dobozt loptak a plázában!

Állatvédők által gyűjtött adománypénzt lopott el két férfi egy XV. kerületi bevásárlóközpontban. A lopást a családjával éppen arra járó kőbányai rendőrkapitány vette észre. Az elkövetőknek sikerült elmenekülni, de hála a szolgálaton kívüli rendőr szemfülességének is, a BRFK Zseblopási Alosztály nyomozói még aznap elfogták őket – közölte közösségi oldalán a rendőrség. 

Egy állatvédő egyesület adománygyűjtő dobozát lopták el egy XV. kerületi bevásárlóközpontból 2022. december 31-én dél körül. A két elkövetőre Baricska Norbert r. alezredes, a kőbányai rendőrkapitányság vezetője figyelt fel, aki feleségével és két kisgyermekével vásárolt. Kezében a bevásárlószatyrokkal, egyik gyerekével a nyakában az alezredes egyedül nem tudta feltartóztatni a tolvajokat, így azoknak annak ellenére sikerült elmenekülni, hogy azonnal értesítették a biztonsági szolgálatot. A személyleírás alapján azonban a páros hamar lebukott, a BRFK Zseblopási Alosztály civil ruhás nyomozói a belvárosi karácsonyi vásár területén ismerték fel és fogták el aznap délután.
A 65 éves I. Sándort és 37 éves fiát, ifj. I. Sándort a XV. Kerületi Rendőrkapitányságon lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A bűncselekmény elkövetését mindkét gyanúsított beismerte.

(Forrás: BRFK FB)

Related posts

Jelentős mennyiségű csempészárut szagolt ki Django, a rutinos keresőkutya

erik_nasze

Nagy mennyiségű drogot szagolt ki a keresőkutya

erik_nasze

Továbbra is szabadon kószálhat a fekete párduc, most itt látták

erik_nasze